Sárgadinnye Gazdakör módra

A szombat a Gazdapiacé, ez vitathatatlan. Ám törekszünk arra, hogy folyamatosan próbáljuk feldobni ezeket a szombatokat, amit a mai napon egy jóadag sárgadinnyével tettünk meg. 60 kg-ot osztottunk szét köztetek, ami pillanatok alatt el is fogyott. Nem is csoda, hisz magyar és valljuk be, páratlan.

Tudjátok ez több dolog miatt hasznos. Azon felül, hogy tényleg ízleltetjük veletek a finomabbnál finomabb magyar gyümölcsöket, a gazdák is megkapják a maguk figyelmét. A kóstolás végett azok a gazdák például, akik hoztak ki sárgadinnyét, mondhatni pillanatok alatt el is adták azt. Ezzel pedig nem csak a magatok egészségét, de a gazdák munkáját is támogatjátok, ami egy közös ügy. Nem csak a miénk, nem csak az agrárszektoré, hanem a tiétek is, hisz nekik köszönhetjük a legfinomabb termékeket.

A Gazdakör cselekszik, s cselekedjetek velünk ti is. Segítsétek jobbá tenni a városunkat, látogassatok el hozzánk a piacra, rendezvényeinkre, ahol finomabbnál finomabb dolgok mellett ismerhetitek meg a hazai termelők páratlan munkáját.