A Gazdakör elnöke nyáron sem tétlenkedik

A nyári „uborkaszezon”ban sem áll meg az élet, a Gazdakör folyamatosan látogatja a termelő gazdákat.

A minap a méltán híres sárgabarack kapcsán történt a látogatás. Hihetetlen mennyiség termett idén is, pedig az időjárási viszontagságok nagy nehézségnek tűntek. A jó termés pedig mindig előrevetíti, hogy a gazdának jó dolga lesz az év hátralévő részében.

Míg sokan pihennek a nyári időszak alatt a Gazdakör nem tud és nem is akar. Egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak. Az egészséges életmódért és a gazdákért folytatott harcban nincs megállás. Ez a hivatásunk, ez az életünk.

A gazdák kitartó munkája teszi lehetővé, hogy a Gazdakör a budaörsieknek is a legjobbat tudja adni. Az embereknek meg kell ismerniük a mai globalizált világban a helyi termékek jelentőségét és minőségbéli fölényét, hisz a pénztárcánknak s a szervezetünknek sem mindegy, hogy mit veszünk.

Minden finomságot igyekszünk hozzátok eljuttatni, mint ahogy láthattátok azt az eper vagy éppen a sárgadinnye példáján. Évszakhoz mérten, mindig a legfrissebbel és a legfinomabbal jelentkezünk, így sosem hagyunk nektek nyugtot kóstolás kapcsán. Cselekedni kell, s nem csak beszélni róla. Hisszük, hogy a remek magyar termékeket és terményeket meg tudjuk veletek, budaörsiekkel szerettetni, s a mindennapjaitok részévé tenni. Hisz az egészségnél nincs fontosabb.