Még gombócból is sok

A Budaörsi Gazdapiac mérföldkőhöz érkezett. Jöhet vihar, hó, esetleg armageddon, a piac akkor is töretlenül állni fog, hisz ez nektek szól.

Hihetetlen érzés, hogy egy nagyobb városnyi ember már megfordult nálunk, sőt mi több, vásárolt is. Ennek a városnak a nagysága pedig 100.000 fő. A bizalmatok, a szeretetetek az, ami hajt minket, hogy egyre jobb és jobb legyen, nemcsak a piac, hanem a Gazdakör maga is.

Világossá vált számunkra, hogy megtisztelő figyelmetek többet érdemel, többet kell tegyünk értetek. Hathatós és erős tervek mellett a megvalósítás fontos, ezért is kezdtük el pl. a műanyag mentes kampányunkat, melynek célja, hogy figyelmet kapjon egy, ha nem a legfontosabb globális probléma is.

Ámbár fontos, hogy kicsiben is fejlődjünk, ezért arra gondoltunk, hogy a piacot magát fejlesztenénk. Ennyi vásárló mellett nem mondhatjuk azt, hogy pl. egy kis eső elmossa a szombati napi programot. Ennek kapcsán pedig úgy döntöttünk, hogy ideje tetőt húzni a fejünk fölé!

Gratulálunk ahhoz, hogy az egészséges és magyar termékeket választjátok mostmár sokadik éve, és köszönjük, hogy a bizalmat pedig nekünk szavaztátok a vásárlásaitokkal.

A mottónk mostmár a tiétek is kell, hogy legyen.

Tudjátok, „cselekedni kell, és nem csak beszélni róla!”.