Sokszínűen, de főleg zölden

Mindig élvezet a TV-ben szerepelni, sokunk vágya ez. Ugyan a kommunikáció és a TV elérései, működése változott, de a mai napig meghatározó szerepet tölthet be az életünkben az esti kikapcsolódás aláfestőjeként például.

A minap pedig Kisberk Balázs szólalt meg ismét a Budaörsi Televizióban, ám most nem a Gazdakör kapcsán, hanem mint közös képviselő. Itt is láthatjuk, hogy a munka sosem áll meg, az általa képviselt társasházak sorra hozzák el a támogatásokat és folyamatosan fejlődnek.

Ebben az évben 5 darab benyújtott pályázati kérelemből 5 került pozitív elbírálásra, ami azt jelenti, hogy az Önkormányzat támogatja a társasházak folyamatos fejlődését, ezzel pedig nektek, ott lakóknak is a kényelmét és nyugalmát.

Érdekes dolog behozni a Gazdakör égisze alá egy ilyen témát, miközben mondhatnánk, hogy ugyan ennek mi köze az egészséges életmódhoz, a piachoz, az ÖKO hozzáálláshoz?
Igazság szerint csak a vezető személye, Balázs. Ez egy ékes példa arra, miképp is érdemes hozzáállni a bevállalt munkáinkhoz, legyen szó bármiről.

Hisz minden esetben szükséges az, hogy az ember szívvel, lélekkel csinálja, hisz fontos számára, legyen bármiről szó. A Gazdakör az emberek egészsége és életmódja kapcsán meghatározó szereplő a budaörsi életben, míg egy közös képviselői pozíció a lakók általános kényelmét és otthonaik fejlődését szolgálja. Így bátran kijelenthetjük, hogy a Gazdakör, még ha csak részben is, de minden szempontból próbál az emberek javára tenni.

Az elkészült interjút Facebook oldalunkon tekinthetitek meg, és ne feledjétek, cselekedni kell, és nem csak beszélni róla!