I. Kenyér Ünnep – összefoglaló

Nyilván a szavak nem tudják azt átadni, ami szombaton történt, ámbár amolyan kedvcsináló gyanánt néhány mondatban mégis szeretnénk ezt elmesélni. Csak hogy legközelebb még többen eljöjjetek.

Hisz valljuk be, az igazi, házi kenyérnek nincs társa. Lehet az hatalmas cipó, rozsos kenyér, vagy akár bármilyen különlegesség, fényévekkel egészségesebb és finomabb az, amit gazdáink dagasztanak saját kezeikkel, majd sütik meg hatalmas, sokszor akár saját készítésű kemencéikben.

A zsíros kenyér hagymával vagy a nutellás kenyér volt a sikeresebb? Fogalmunk sincs, hisz mind elfogyott, nyilván a nutellás kenyér szárnyalt a gyerekek körében. Rengetegen voltatok ott, voltatok kíváncsiak ezekre az ízekre is.

Fontos számunkra, hogy találkozzatok azokkal az ízekkel, amik tényleg valódiak, tényleg hazaiak. Ez vonatkozik mind a gyümölcsökre, mind a kézzel készült termékekre, pl. most a kenyérre. Hisz, ha ismeritek ezeket az ízeket, akkor ti is sokkal tudatosabb vásárlókká váltok, amivel segítitek önmagatok egészségét és a magyar termelés fenntarthatóságát is, ami elengedhetetlen, főleg ennyire finom termések mellett.

Köszönjük, hogy eljöttetek ismét, várunk titeket szeretettel minden szombaton a Gazdapiacra, ahol megannyi magyar és finom termék közül tudtok majd válogatni. Illetve kövessetek minket Facebookon és Instagrammon, ahol minden eseményünkről tudtok értesülni.

Számítunk rátok és a támogatásotokra, hogy a magyar ízek előtérbe kerülhessenek Budaörsön!

Fotók: Veiland Gyula