Nők a gazdákért

Újabb örömhír a Budaörsi Gazdakör első kampányának időszakából. Mivel mindig nehéz ismeretlenből az ismertségbe törni, ezért sosem árt egy segítő kéz. Vagy akár több.

A NőGyár ’szövetségre’ lépett a Budaörsi Gazdakörrel, nem hogy támogatásukat kifejezve, de úgy gondoltuk Adrienn tökéletes képviselő jelöltünk is lehet, aki ugyan hezitálva, de elfogadta felkérésünket.

Miért hezitált? A bejelentésünk kapcsán rengeteg negatív visszhangot kaptunk, miszerint balra vagy éppen jobbra hajlunk. Ámbár a politika nem csak ebből áll. A Budaörsi Gazdakör független és önálló, saját talpán küzd meg ezzel a kihívással. Pont ezért érezte úgy Adrienn is, hogy segít nekünk.

Az érdekérvényesítés elengedhetetlen része ezen a szinten, hogy a közélet meghatározó részei lehessünk, hisz vannak olyan szabályozások, megvalósítandó dolgok, melyeket sok esetben csak az önkormányzaton keresztül tudunk elérni. Semmilyen egyéb pártérdek, esetleg pénz nem befolyásolt minket ebben a döntésben, s ezek után sem fog.

Bízunk benne Adrienn munkássága szimpatikus lesz számotokra is, és választástól függetlenül sokat hozzá tudunk adni mindannyiótok életéhez.

Nemsokára pedig jelentkezünk további részletekkel, mind a terveket illetően, mind a képviselő jelöltjeinket illetően.

Legyen minden körzetnek gazdája!