A különbözőségben az erő – A Nagybetűs Nők

Amikor már biztosak voltunk az indulásban, akkor függetlenül mindentől egy dolgot szerettünk volna: hogy a Budaörsi Gazdakör képviselő jelöltjei legyenek a legváltozatosabbak. Ennek fő oka egyszerű: minél többféle a rálátás, annál valósabb és reálisabb lesz az, amiért egységben állunk ki.

Nálunk nem a politikai érdek vagy éppen a pénz a motiváció. Hanem egy változást elérni, egy erőt adni az elmúlt 5 évünknek, egy lendületet, egy nagy hangsúlyt. Nézzük hát meg a miérteket.

Másokhoz mérten egyedi, hogy a 10-ből 3 képviselőjelöltünk nő. Az az igazi, nagybetűs Nő, ráadásul mindegyikük története más, mindegyük motivációja más. Pont ezért (is) bízunk bennük.

– Nagyné Németh Adriennel kezdjük a sort, no nem azért, mert különbséget tennénk vagy fontosabb lenne egyikük vagy másikuk. Adrienn 2 gyermek büszke édesanyja, ami már önmagában átírja egy ember gondolkodását. Önös érdekeit leveti, s értük él. Ebben az esetben van viszont egy tényező, ami Adrienn munkásságát még jobban kiemeli: gyermekei közül az egyik halmozottan sérült. Ha megnézzük bármelyik munkásságát, mind ugyan ahhoz az elvhez köthető: a gyermeke sorstársainak, s nekik szüleinek az életének megkönnyítése és segítése. Hogy a gyerekek jobban érezzék magukat, hogy fejlődjenek, hogy a szülők nyugodtabbak lehessenek, a munkájukra koncentrálhassanak, vagy éppen nekik teremtsen munkát…

– Premecz Enikő ezzel szemben egyedülállóként a büszke és független nőket is képviseli személyében. Az erőteljes és határozott hozzáállás, a gondolkodásmód, a női logika maga már önmagában hatalmas segítség a Budaörsi Gazdakör számára, nemhogy a város számára. Akinek a lakhelye épsége, szépsége, természetessége és nyugalma az első, a célja ezek megóvása és elősegítése, mindez egy határozott női kiállás mögött… Annak csak is a mi soraink között a helye.

– Bartha Károlyné pedig maga a gondoskodás megformálója. Nyugdíjasként már nem csak magáért, de gyermekei és unokái jövőjéért harcol és küzd. A globális problémák közepette lokálisan tenni ezért, aktívnak maradni és nem elsüppedni az otthoni fotelban nyugdíjasként mindenképp elismerésre méltó. Ennek célja, hogy a város olyan helyzetbe kerüljön, hogy nem csak a mai napra, nem csak a holnapira, de a 10 vagy éppen 20 év múlva bekövetkező napra is gondoljon hihetetlen és becsülendő.

Mint láthatjátok már a képviselőjelöltjeink személyében is gondosan válogattunk, nem a legjobb barátainkat ültetjük be a kényelmes pozíciókba, hanem azokat, akiknek a szívügye Budaörs, és munkájuk, eredményeik során biztosan lehetünk abban, hogy segítségükkel városunk még jobb, szebb és élhetőbb lesz. Pláne ha még ilyen csodálatos nők is erősítik sorainkat.