Kutyaszépségverseny az állatok világnapja alkalmából

Az Állatok Világnapja alkalmából a Gazdakör 2019.október 12 – én szombaton délelőtt 10 órai kezdettel a Kamaraerdei Közösségi Házban (Kismartoni utca 45.) kutyaszépségversenyt rendez. Szeretettel várnak kiskutyákat és nagykutyákat minden fajtaféleségben egyaránt, abban a reményben, hogy sikerül közülük kiválasztani a legszebbeket. A Gazdakör kedveskedni akar a kutya gazdiknak, hogy ezen a nemes versenyen felvonultassák a zsűri előtt kedvenceiket örömöt szerezve nemcsak maguknak, hanem a kutyusoknak is és nem utolsó sorban a résztvevő állatbarát közönségnek.

Röviden a nevezésről: Négy kategóriában folyik majd a versengés Szakmai zsűri bírálata alapján ítélik majd oda a díjakat. Döntő fontosságú a kutyus habitusa, kedvessége, szőrzete, körmei fogai stb.

Számítva arra, hogy különböző fajták vonulnak majd fel a szakmai zsűri előtt, fajtánként lesz odaítélve az első, második és harmadik díj. A nevezéssel kapcsolatos információt Bartos Dávid ad a 06702697080-as telefonszámon.

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk a kutyatulajdonosok érdeklődését és minél többen jönnek el erre a nem mindennapi eseményre.