Gazdakör számára siker

A 2019-es önkormányzati választáson a Gazdakör Budaörs minden körzetében indította jelöltjeit. Nagy volt a tét, hiszen a Gazdakör idáig nem foglalkozott a helyi politikával, de megalakulása óta, minden erejével részt vett Budaörs közéletében. Létrehozta Budaörs első piacát, amely Budaörs lakóinak minden napjaiban központi helyre került. A budaörsi gazdapiac biztosítja hétről hétre a friss áru ellátást a lakosok pedig egyre többen jönnek és vásárolnak a gazdák helyben termelt áruiból.

Az évek során egyre népszerűbbé vált a Gazdakör, amihez hozzájárultak különböző rendezvényeik, is, melyet általában a piac területén rendeztek meg, áru bemutatóval, ételkóstoltatással és számos népszerűsítő ötlettel. De ugyanilyen megmozdulásuk volt évről évre az iskolák óvodák nyugdíjas otthonok látogatása ahová sosem mentek üres kézzel.

Öt év alatt felnőtt a Gazdakör oly annyira hogy képviselőik minden körzetben elindultak az Önkormányzati választáson azért, hogy a jövőben ők is hallathassák hangjukat a képviselő testületben Budaörs polgárinak érdekében. Ők is szeretnének beleszólni a helyi politikába azért, hogy, megosszák építő elképzeléseiket, terveiket a város épülésére és a lakosság jólétének javítására.

2019 október 13-án döntöttek a Budaörsiek mely döntés a Gazdakör számára meghozta a sikert, mégpedig azt, hogy egy képviselőt küldhet Budaörs Önkormányzati Testületébe. Kisberk Balázs a Gazdakör elnöke nyerte el ezt a kitüntető lehetőséget, mellyel az elkövetkező öt évben élni kíván, szolgálva ezzel a lakosság érdekeit.

Jelszavuk továbbra is Cselekedni kell, és nem csak beszélni róla. Sok sikert kívánunk, ehhez a nagyszerű feladathoz.

 

Major Edit