Új képviselőként, Kisberk Balázs volt a Városi Televízió vendége

Ugyan a Budaörsi Gazdakör csak egy képviselővel tud jelen lenni, ám ezt Balázs kifejezetten pozitívként írja le. Meglátása szerint, az eddigiekben is sikerült a többi képviselővel akár konstruktívan együtt dolgozni, hisz Budaörs szépítése mindenkinek a célja, így a választáson elért eredménnyel ez talán könnyebben is mehet majd.

A Gazdakör rengeteg vádat kapott, amiket azért sorra megcáfolunk. A Budaörsi Gazdakör ezelőtt és ezután is egy civil szervezet, ergo nem párthovatartozás alapján dönt és áll egy-egy kérdés mellé, vagy éppen ellen. A testületi üléseken mindig egy dolgot fogunk nézni: magát az előterjesztést, az, hogy pontosan kitől is van nem fog minket érdekelni. Budaörs a fontos, a konstruktív együttműködés, ami nem tűri el a pártvitákat.

A Budaörsi Gazdakör ezen felül egy konzervatív, keresztény nézeteket valló csoportosulás. Ezen nézetek teszik lehetővé, hogy az ellensúly meglegyen.

A főszerkesztő a műsor folyamán csípősen próbálta előhozni a „megélhetési áruló” témát a kalapjából, aminek eredete annyi, hogy valaki célozatlanul a Gazdakör egyik tagjára mondta mindezt – logikusan talán Balázsra. Ezek olyan vádak, amiket örömmel hárítunk, hogy őszinték legyünk nincs közünk a különböző pártok különböző vitáihoz. A célunk egyértelmű: Budaörs fejlődésének a segítése. Mindig lesznek olyanok, akik szeretik a különböző összeesküvés elméleteiket szőni, érezzék jól magukat, mi inkább az elvégzett munkánkkal szeretnénk bizonyítani rátermettségünket.

A további működésünk során törekszünk arra, hogy szakszerűen és profin láthassuk el a munkánkat, ugyan csekély eredménnyel, de büszke első bálozói voltunk az idei választásnak.

Bízunk benne, hogy Budaörs fejlődése közös érdek, így a párthatárok ennek nem szabnak határt!

Az interjú végén pedig hallható egy pikáns kérdés, amiért mindenképp érdemes megnézni a videót: