Jótékonysági Gálaest

A Gazdakör 2019. november 16-án, jótékonysági gálán vett részt Biatorbágyon a Faluházban, a Juhász Ferenc Művelődési Központban. A gála bevételét a Kárpátalján élő nagydobronyi mélyszegénységben élő családok javára fordítják.

A Művelődési Központ nagy termében terített asztaloknál foglaltunk helyet sokad magunkkal, akik ezen a gálán szívügyüknek tekintettük az adakozást cserébe pedig egy kellemes nívós estét tölthettünk el, kárpátaljai kötődésű művészek színes műsorával múlatva az időt. Az est első felében vetítéses előadáson ismerkedhettünk meg a szegény sorsú családokkal. Sokan közülünk nem is gondoltuk volna, hogy nem messze Magyarország határától Kárpátalján még élnek emberek nagy szegénységben, akik mégis bizakodással tekintenek jövőjük jobbra fordulása felé.

A filmvetítés után következet a színes kulturális zenés műsorszámos fellépővel: Horkay László ny. ref. püspök, akik zenei kíséretet adott, Nagy Viki Ének, Lőrinc Roland és Nagy Noémi Felvidéki művészpáros, Iván Anna Nagydobronyból énekelt,Ráti Tamás és Molnár T. Ivet Nagydobronyból néptánccal készült a gálára ugyancsak Nagydobronyi énekkar – nevezhetnénk asszonykórusnak is- lépett fel nagy sikerrel.

Az est egyik fénypontja volt sokunk számára Donyec István szilofon művész szenzációs repertoárja, Fellépett még Bacsi János zongora valamint, Köllő Attila Otherside együttese, különleges hangszereik és az előadott zeneszámok megint csak nagy sikert arattak.

A műsor után felszolgálták a vacsorát majd meg kezdődött a táncmulatság, ami egészen hajnali két óráig tartott. A talp alávalót a Palkó Team szolgáltatta.

A Jótékonysági Gála bevétele a nagydobronyi szegény családok megsegítésére szolgál majd. A Gazdakör számára öröm hogy ezen a jótékony esten részt vehetett és támogathatta a nemes célt.

Fotó: Veiland Gyula