Évzáró ünnepség a Bobák Klubban

A Gazdakör a Bobák Bálint Nyugdíjas Klub meghívására részt vett az idei évet lezáró ünnepi rendezvényén. Mint köztudott a Gazdakör már évek óta kitüntető figyelemmel kíséri a nyugdíjas klubokat, hiszen nemcsak ünnepléskor, hanem szürke hétköznapokon is tudott örömöt vinni közéjük például a gazda ízek kóstoltatásával egybekötött kötetlen beszélgetéseken.

A 2019-es évet lezáró rendezvény telt ház fogadta a megérkező vendégeket, úgy, mint Wittinghoff Tamás polgármestert, Bíró Gyula alpolgármestert, Kisberk Balázst a Gazdakör elnökét, Bartha Károlynét a Városi Klub vezetőjét.

A szépen terített és feldíszített asztaloknál foglaltak helyet a klubtagok, akiket ezen az ünnepségen vadpörkölttel kínálták. Ötven kiló hús feldarabolásával, főzésével szorgoskodtak kora reggeltől a vállalkozó szellemű asszonyok, akiknek munkája nélkül ez az ünnepség nemigen jöhetett volna létre.

Köszöntőt mondott Jelen Károly klubvezető, Wittinghoff Tamás polgármester és Kisberk Balázs a Gazdakör elnöke, aki most sem jött üres kézzel, hiszen márkás borkollekcióval érkezett. A Klubnak szánt ajándékot majd az ünnepeket után kóstolják meg a tagok, hiszen ezen a délutánon már nem volt hiány sem a pálinkából sem a különféle borokból

Kötetlen kellemes beszélgetéssel fejeződött be a kellemes délután.

Fotó: Veiland Gyula