Hat év után a Gazdapiac átmenetileg bezárja kapuit

Az utóbbi hetek drámai történéseit követve vesszük tudomásul, hogy világszerte növekszik a koronavírussal fertőzöttek száma. Világszerte és így Magyarországon is kormány szintű intézkedések napról nap, percről percre követik egymást annak érdekében, hogy meggátolják a vírus terjedését.

A koronavírus rohamos terjedése miatt Kisberk Balázs a Gazdakör elnöke egyeztetett a termelői piac fenntartójával és üzemeltetőjével – a piacot látogatók és a gazdák egészségének és az esetleges fertőzések elkerülésének érdekében – úgy döntöttek, hogy bizonytalan ideig a piac működését felfüggesztik.

Egyeztettünk továbbá Budaörs Város Önkormányzatával is, ahol a mai napon számos korlátozó intézkedést hoztak. Mi a döntésünket ehhez hozzáigazítottuk!

 

Budaörsi Gazdapiac ideiglenesen a működését a mai nappal kezdődően felfüggeszti.

 

Ezzel az intézkedéssel reményeink szerint a Gazdapiac is hozzájárul ahhoz, hogy elejét vegye a fertőzések terjedésének. Reményeink szerint az óvintézkedések eredményeként a helyzet lassan javulni fog és a fertőzéseket megelőző vagy azt kikerülő intézkedéseknek hathatós eredményei lesznek.

A vásárlók és a termelők közötti kapcsolatot elektronikus formában fent kívánjuk tartani, tekintettel a Húsvéti előkészületekre.

A megrendeléseket a budaorsigazdapiac@gmail.com email címre várjuk, melyeket továbbítunk a termelőink részére.

 

Kérjük kedves vásárlóink együttműködő megértését.