Farsangoló a Gazdapiacon

Február a farsang ideje. S habár igen csak megcsappant a lehetősége annak, hogy az idén farsangi mulatságba menjünk, a Gazdapiacon mégis farsanghoz illő jókedv és farsangi fánk fogadta a vásárlókat. Összesen háromszáz fánk sült ki a szorgos kezek munkája nyomán, amelyet finom baracklekvárral csurgattak azért, hogy az még ízletesebb legyen. A vásárlók örömére elfogyott mind, ami az asszonyok ügyességét dicséri.

Mi tagadás mindenki ki vágyakozik egy kis változatosságra, vidámságra, nevetésre és kikapcsolódásra.  Ez most mind megtörtént és a vásárlók egy kellemes pár órát tölthettek el itt Budaörs piacán.

A Farsangolót színessé és izgalmassá tette a farsangi jelmezek versenye,, amire tizenketten neveztek be.. Érdekesnél érdekesebb, színesnél színesebb és mókásabb maszkokban pózoltak a versenyzők a kamerák kereszt tüzében. Volt közöttük piros orrú bohóc, méhecske, tündér, baltafejű asszony, farkas és medve, de itt volt egy arab sejk is teljes díszben.

A zsűri úgy találta, hogy nem tesz különbséget közöttük, hiszen mindannyian a legjobb akaratukkal vettek részt a farsangi játékban, ami már önmagában is elegendő a díjra. Éppen ezért mindenkit egyformán jutalmaztak meg egy doboz Milka csokoládéval.

Köszönet a lelkes részvételért, ami a gazdákat és az ötletért, ami pedig a Gazdakört dicséri.