Kilenc éves a budaörsi Gazdapiac

Ma 2023.május 13-án nemcsak vásárolni, hanem ünnepelni is jöttek a szombati vásárlók a piacra. Különleges nap volt ez, hiszen a kilencedik születésnapját ünnepelte a gazdapiac. A gazdák sütötte ünnepi tortaszeletek, sütemények kínálása már reggel 9 órától megkezdődött a vásárlók nagy örömére.

Budaörsi polgárok régi vágya teljesült, amikor kilenc évvel ezelőtt megnyitotta kapuit a Gazdapiac. Kilenc év! Hogy elszaladt az idő! A piac létrejöttével nagyon sok gazdának nyílt lehetősége arra, hogy megtermelt mezőgazdasági termékeit ezen a piacon értékesítse. A gazda piac számtalan rendezvénnyel dicsekedhet. Az elmúlt kilenc év során több ízben főzőversenyeket rendeztek majd kóstolást a finom pörköltekből, ünnepi alkalmakkor zenekarok felkérésével lett hangos és vidám a Patkó utcai parkoló ahol a piac helyet kapott. A budaörsi gazdapiac fontos találkozó helye is a vásárlóknak, itt találkozik sok ismerős és miközben vásárolnak, beszélgetnek. Igy alakult ki egy valódi közösségi tér, amit egyre többen szeretnek és keresnek fel.

A kilencedik születésnapon számtalan, sok féle sütemény várta az ide látogatókat, akik örömmel kóstolták a finomságokat. S talán egyszer csak megszületik a döntés is az állandó piachely kijelöléséről is és ott egy korszerű piac létrehozására Önkormányzati segítséggel, természetesen.